perjantai 9. helmikuuta 2018

Paluu?

Hei taas piiitkästä aikaa! Sain yhtäkkiä motivaatiota tulla kirjoittamaan tännekin blogiin. Voisin nyt kertoa, mitä schleich - kannalla on tapahtunut vuosien saatossa.

Ensimmäinen, merkittävin asia on, että ole myynyt suurimman osan niin Schleich-hevosista kuin eläimistäkin. Ennenhän aina ostin suunnilleen kaikki hevoset ja ponit, jotka kauppoihin ilmestyi, joten niitä oli kotiin kertynyt jo satoja. 2016 taisin kuitenkin lopettaa niiden keräilyn. Viime vuoden lopulla aloin myymään niitä ja sainkin kaiken haluamani myytyä. 

Miksi myin schleichejäni?
Tuntui tarpeettomalta, että nurkissani lojui satoja keräilyeläimiä, joilla en periaatteessa edes tehnyt mitään. Ne veivät aivan hirveästi tilaa ja tarvitessani lisää tilaa muille tavaroilleni, täytyi minun myydä jotain alta pois. Lisäksi rahantarve oli yksi iso syy.
Minulle kuitenkin jäi näitä vielä kohtalaisen paljon, lähinnä hevosia ja poneja. Tulen varmaan käymään niitä vielä läpi ja ehkä myymään joitain.

Toisekseen, purin lähes kokonaan tallin, jonka vuonna 2014 rakensin. Puhdistin sen ja kiinnitin karsinat siistimmin ja paremmin. Lisäksi tein vähän muitakin muutoksia. Voisin tehdä erikseen postauksen, jossa kerron kuvien avulla, mitä tein!


Mitä blogin tulevaisuuteen kuuluu?
Teen heti alkuun selväksi, että olen täysi-ikäinen opiskelija, jonka ajasta suurimman osan opiskelun lisäksi vie keppihevosten valmistaminen tilauksena ja myyntiin. Koska Schleichit eivät enää edes ole esillä huoneessani, eikä minulla ole juuri ollenkaan ylimääräistä vapaa-aikaa, tiedän varmasti sanoa, ettei tästä blogista milloinkaan tule aktiivista. Joka tapauksessa haluaisin yrittää jatkaa tämän kirjoittamista, joskin postaustahti ei varmasti ole kovin aktiivinen. Mutta parempi muutama postaus vuodessa kuin ei yhtään, right? 
Harrastan kuitenkin valokuvaamista, joten olisi välillä hyvää vaihtelua kuvata myös Schleichejä, sen avulla saisin ehkä heräteltyä vanhaa harrastustani eloon. Blogista tulee jatkossa varmaankin enemmään valokuvapainotteinen.

2 kommenttia:

  1. Jeeeeeeeeeed!!! Joo tiiän et postaa tänne aktivisesti mutta kiva kun laitat tänne joskus jottai! Joo mä vähän innostuin😂😂😂❤❤

    VastaaPoista
  2. Mahtavaa Katatu! Lisäähän tästä vielä Moonlightiin ;)

    VastaaPoista